Bij RKSV Schijndel zijn diverse teams kampioen geworden. Hieronder de teams die een mooie prestatie hebben weten te behalen.

Schijndel/De Wit JO7-1

Op zaterdag 16 december werd het team JO7-1 van RKSV Schijndel kampioen.
Een ongelofelijk knap resultaat van deze jonge talenten. Ongeslagen en met z’n allen wisten zij in 9 wedstrijden 184 keer te scoren.

Teamfoto trainers: Vincent van Uden en Ronnie Hoevenaars, Spelers vlnr: Stan van Heesch, Levy van Keulen, Daan van Valkenburg, Levi van Uden, Luuk Hoevenaars. Niet op de foto: Milan van de Ven

Schijndel/De Wit JO8-3

Met een winstpercentage van maar liefst 90% is RKSV Schijndel JO8-3 kampioen geworden van de najaarscompetitie. Het team, bestaande uit louter jonge talenten met een enorme werklust, is in de afgelopen periode gegroeid van een aantal individuen tot een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat. Hierbij willen wij Sem, Roan, Lynn, Cas, Stan, Levi, Luke, Matz en natuurlijk ook de trainers John, Harold en William feliciteren met dit geweldige resultaat!

Schijndel/DE WIT JO9-1

Na een heel mooi seizoen gespeeld te hebben, is de JO9-1 van RKSV Schijndel als kampioen uit de strijd gekomen. Einduitslag: 9 wedstrijden gespeeld, 1 wedstrijd verloren en maar liefst 8 gewonnen!

Foto vlnr: Janus vd Westelaken, Yaniek v Delft, Guus Tausch, Jarno Velthuis(trainer),Luka Jansen, Koen v Oorschot, Beau Kremers, Rick Loeffen, Bas Loeffen

Tip de redactie!