Jansen & Jansen nodigt 50 personen uit voor gratis driegangendiner

Bistro & Bar Jansen & Jansen in Schijndel na complete metamorfose heropend: nieuwe ‘look and feel’; nieuwe menukaart met duurzame, lokale en ambachtelijke producten

-Jansen & Jansen nodigt 50 personen uit voor gratis driegangendiner op woensdag 1 juli-

Sinds 1 juni klopt hartje Schijndel als vanouds. Het rumoer; de gezellige heisa en het leven in de brouwerij zijn terug. Fans van culinaire kunst, en liefhebbers van een even uitgebreide als onweerstaanbare drankenkaart kunnen weer dagelijks terecht in het gastronomische paradijs Bar & Bistro Jansen & Jansen. Dit geliefde iconische restaurant in het centrum van Schijndel heeft de afgelopen weken met grote zorgvuldigheid en liefde keihard gewerkt aan een nieuwe uitstraling, logo en website; en aan een geheel vernieuwde menukaart met Bourgondische gerechten die vers worden bereid met lokale en ambachtelijke producten.

Om deze heropening te vieren nodigt Jansen & Jansen maar liefst vijftig gasten uit om op woensdag 1 juli te komen tafelen en te genieten van een gratis driegangenmenu.

Voor ieder wat wils

Eigenaar Peter Sanders: “Jansen & Jansen blijft gewoon Jansen & Jansen, maar dan in een nieuw extra mooi jasje dat het restaurant naar een hoger level tilt. Alles staat in het teken van genieten. Genieten van onze unieke ambiance, van onze gastvrijheid en natuurlijk van een zeer uitgebreid en veelzijdig culinair aanbod. Onze missie is om mensen en smaken samen te brengen. Een plek vormen waar mensen elkaar ontmoeten voor goede gesprekken, verhalen uitwisselen en nieuwe vrienden maken. Om de dag te kickstarten met een luxe ontbijt of een lekkere koffie. Om een gezellige lunch te nuttigen of ’s avonds nieuwe gerechten te komen ontdekken, proeven en ervaren tijdens een zintuigen prikkelend diner. Van stukadoor tot advocaat; van ontbijtfreaks tot borrelaars; van bier buddies tot koffie lovers; vega’s en vleeseters; jong én oud. Samen maken we er een top avond van en creëren we leven in de brouwerij. Daarom is het Jansen én Jansen.”

Duurzaam, vers, lokaal, eerlijk en topkwaliteit

Peter benadrukt dat hij inzet op veelzijdigheid en variatie. Maar vooral ook op Bourgondisch eten dat gemaakt wordt van ambachtelijke producten onder het motto ‘duurzaam, vers, lokaal, eerlijk en topkwaliteit’. Ofwel: authentieke producten in een bijzondere ambiance. “Dat doen we met de crème de la crème van de horecawereld. We werken samen met top leveranciers om onze gerechten van nóg hogere kwaliteit te voorzien. Met lokale boeren en met de allerbeste visspecialist van Nederland. Er is voor ieder wat wils. Van rijkelijk gevulde poké bowls tot malse steak direct van de grill. Van vegetarische Thaise curry tot luxe kreeft Antoinette.”

Aanmelden voor gratis driegangendiner op woensdag 1 juli
Om de heropening en de nieuwe uitstraling en menukaart te vieren, nodigt Jansen & Jansen maar liefst vijftig gasten uit om op woensdag 1 juli te komen tafelen en te genieten van een gratis driegangenmenu. Deze liefhebbers van lekker eten en gezelligheid worden volledig in de watten gelegd (enkel drankjes zijn voor eigen rekening).

Aanmelden kan als volgt:
1. volg Jansen & Jansen op Facebook en op Instagram
2. aanmelden voor de nieuwsbrief op de website www.jansenenjansen.nu

Winnaars ontvangen eind juni bericht via e-mail bericht.

Jansen & Jansen
Markt 23
5482 NE Schijndel
073 611 02 89
info@jansenenjansen.nu

Online
https://www.jansenenjansen.nu/
https://www.facebook.com/JANSENENJANSENSCHIJNDEL/
https://www.instagram.com/jansenenjansenschijndel/

Openingstijden
Maandag 16:00 – 23:00
Dinsdag 10:00 – 23:00
Woensdag 10:00 – 00:00
Donderdag 10:00 – 00:00
Vrijdag 10:00 – 01:00
Zaterdag 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 23:00

Tip de redactie!