Dit jaar geen Woudpop!

De organisatie van Woudpop heeft vandaag in een persbericht laten weten dat er dit jaar helaas geen 3e editie komt van Woudpop. In het persbericht geeft de organisatie het volgende aan:

In 2016 kende Woudpop met 5 area’s, meer dan 60 artiesten en duizenden bezoekers een fantastische editie. Wat ook bleek uit de zeer positieve reacties. Helaas is er dit jaar voor gekozen om het festival in Berlicum niet door te zetten.

De organisatie heeft de beslissing genomen om Woudpop voor 2017 niet door te laten gaan. “Onze organisatie bestaat uit drukke ondernemers die het hele jaar door bezig zijn met hun individuele zaken. Voor Woudpop blijft dan simpelweg te weinig tijd over. Door de omstandigheden zijn wij er niet van overtuigd dat we het festival kunnen organiseren en de kwaliteit van vorig jaar kunnen overtreffen. Daarom lijkt het ons beter om dit jaar over te slaan”, aldus de organisatie.

Woudpop kent al 2 edities die zich hebben afgespeeld in ’t Woud in Berlicum vlakbij de grens met Schijndel. Het 4e weekend van oktober werden de weilanden rondom Van Zoggel Catering omgetoverd het laatste buitenfestivalterrein van het jaar. De organisatie slaagde erin met veel aankleding en decor ondanks de kou toch een intiem gezellige sfeer neer te zetten.

Of er in de toekomst nog een volgende editie van Woudpop gaat komen, is de organisatie nog niet duidelijk. Naar eigen zeggen hebben ze nog ideeën genoeg, maar is de tijd om deze goed uit te voeren een bepalend probleem.

Het is dus afwachten of in 2018 alsnog de derde editie van Woudpop zal gaan plaatsvinden.

 
Tip de redactie!