Inhaalprogramma voor SV Avanti’31, Schijndel/De Wit, WEC opnieuw afgelast

Vandaag wordt in een inhaalprogramma alsnog de 15e speelronde afgewerkt in de derde klasse C en en 4e klasse F. Deze wedstrijden werden eerder uit het programma gehaald vanwege de zware storm die voorspeld was.  Schijndel/DE WIT gaat in zijn eerste wedstrijd na het carnavalsweekeinde  opnemen tegen Margriet uit Oss. Schijndel/DE WIT verloor zijn laatste wedstrijd voor het carnavalsweekend van Den Dungen en staat nu op de 9e plaats. Tegen nummer zes Margriet zou een resultaat zeer welkom zijn om weg te blijven uit de onderste regionen. Het is een nog al wisselvallig seizoen voor het team dus het kan vanmiddag alle kanten op in Oss. De wedstrijd zal om 14.30 uur van start gaan.

SV Avanti’31 gaat vanmiddag een uitwedstrijd spelen in Nijnsel tegen Nijnsel/TVE Reclame (10e).  In deze wedstrijd zal men de lijn willen doortrekken uit de gewonnen wedstrijd tegen RKPVV. Een wedstrijd die door Avanti’31 eenvoudig gewonnen werd met 4-1. Deze uitslag zou het team de boost en het vertrouwen kunnen geven om in meer wedstrijden tot een goed resultaat te komen en daarmee weg te geraken uit de onderste regionen. De wedstrijd in Nijnsel zal ook om 14.30 uur van start gaan.

WEC maakte gisteren al bekend dat de terreinomstandigheden op Sportpark de Glorie dusdanig zijn dat er vandaag niet gespeeld kan worden. De wedstrijd is dus afgelast, net als de meeste andere wedstrijden in de 4e klasse F. Er zal wederom een nieuwe speeldatum gezocht gaan worden  voor de wedstrijd tegen Nulandia.

3e klasse D:

SC Helmondia – BMC (14.30 uur)
Den Dungen – Excellent (14.30 uur)
RKPVV – FC Schadewijk (Afgelast)
SCG’18 – Nooit Gedacht (14.30 uur)
Margriet – Schijndel/DE WIT (14.30 uur)
Handel – Boekel Sport (14.30 uur)
Nijnsel/TVE Reclame – SV Avanti’31 (14.30 uur)

4e klasse F:

OSC’45 – RKKSV (Afgelast)
Vorstenbossche Boys – VCB (Afgelast)
WEC – Nulandia (Afgelast)
VOW – SC Elshout (Afgelast)
Wilhelmina – Essche Boys (14.30 uur)
Boxtel – HHC’09 (14.30 uur)
Boskant – Avesteyn (Afgelast)
Voetbal-en-gras

Tip de redactie!