Inhaalprogramma bij de zondag amateurs in de 3e klasse D en 4 klasse I

Vandaag staat er een inhaalprogramma op de agenda in de 3e klasse D en 4e klasse I. Er zullen wedstrijden gespeeld gaan worden die niet door konden gaan vanwege de slechte weersomstandigheden in de 14e speelronde. Dat betekend ook dat er vanmiddag een topper gespeeld gaat worden tussen de nummers 1 en 3 van ranglijst. In Boxmeer zullen Olympia’18 en SV Avanti’31 het vanaf 14.30 uur tegen elkaar gaan opnemen. Olympia’18 heeft inmiddels 12 punten voorsprong op Schijndel/DE WIT en het zou de spanning in de competitie verhogen als SV Avanti’31 vanmiddag zou kunnen winnen van de onbetwiste koploper.

Schijndel/DE WIT gaat zelf naar Oss om het daar op te nemen tegen FC Schadewijk.  In de laatste wedstrijd voor het carnavalsweekend wist plaatsgenoot SV Avanti’31 redelijk eenvoudig te winnen van FC Schadewijk (0-2). In Oss zal er om 14.30 uur afgetrapt gaan worden.

Met WEC gaat het dit jaar niet al te voorspoedig, het zal er dan ook alles aan gelegen zijn om te laten zien dat er ook gewonnen kan worden. Vanmiddag speelt WEC als nummer 9 van de competitie tegen de nummer 8. Een mooie wedstrijd dus om te laten zien wat het team in zijn mars heeft. Vanaf 14.30 zal er afgetrapt worden op sportpark de Glorie in Wijbosch.

3e klasse D:

VV Excellent – MULO
VV Handel – Boekel Sport
Margriet – Vitesse ’08
Olympia ’18 – SV Avanti ’31
FC Schadewijk – RKSV Schijndel
Ulysses – Nooit Gedacht
Volkel – Constantia

4e klasse I: 

Avesteyn – Cito
Nijnsel – Herpinia
NLC ’03 – VV Boskant
Nulandia – DVG
VV Ravenstein – SDDL
SCMH – Boxtel
WEC – Vorstenbossche Boys
Tip de redactie!