logo welzijn de meijerijAl meer dan 25 jaar is er iedere 14 dagen een bijeenkomst van de blinden- en slechtziendengroep van Welzijn De Meierij. Tijdens deze bijeenkomsten is er alle ruimte voor een gezellig praatje, meestal gecombineerd met aangepaste spelletjes en andere activiteiten.

Vanuit deze groep wordt op woensdag 18 januari in samenwerking met Koninklijke Visio een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. Met een visuele beperking komen vaak ook vele andere beperkingen. Zaken die eerst vanzelfsprekend waren, worden een opgave. Bijvoorbeeld reizen met het openbaar vervoer, telefoneren en talloze andere activiteiten. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op verschillende hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor blinden en slechtzienden.

Bent u geïnteresseerd? U bent van harte uitgenodigd om bij deze middag aanwezig te zijn. De bijeenkomst is gratis en vindt plaats in D’n Uitkijk in ’t Spectrum, van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kunt u contact opnemen met Welzijn De Meierij (073 – 544 14 00).
Tip de redactie!