logo welzijn de meijerij, WdM 1

Langzaamaan beginnen activiteiten van Welzijn De Meierij weer op te starten. De activiteit Thuis met vrijwilligers gaat ook weer in aangepaste vorm van start en hiervoor komen meer vragen binnen dan voorheen. Hulpvragers zijn in deze coronaperiode meer op de mantelzorgers aangewezen en juist voor hen is het fijn om soms op adempauze te komen. Thuis met vrijwilligers is er ook voor mensen die zich wel eens alleen voelen en behoefte hebben aan gezelschap. Juist voor deze mensen kan Thuis met Vrijwilligers een oplossing zijn.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ongeveer 1 x in de week beschikbaar zijn voor 1 á 2 uurtjes. De dagen en tijden zijn in overleg met de hulpvrager. Ook zijn we voor de coronaperiode opzoek naar vrijwilligers die tijdelijk inzetbaar willen zijn. Lijkt het jou iets om bijvoorbeeld met iemand te gaan wandelen en/of een praatje te maken óf ken jij iemand waar dit iets voor zou kunnen zijn? Durf jij het aan en val jij buiten de risicogroep voor het coronavirus? Neem dan contact met ons op!

Samen gaan wij in gesprek om voor jou een passende vraag te vinden waarna we samen een kennismakingsgesprek inplannen met de hulpvrager. Natuurlijk is een goede klik met de hulpvrager van belang en wordt dit met jou en de hulpvrager geëvalueerd.

Wil je nog meer informatie? Neem dan ook gerust contact met ons op. Mail naar: Info@welzijndemeierij.nl of bel naar 073-5441400

Steunpunt Vrijwilligerswerk




Tip de redactie!