logo-hopbel Schijndel

De Hopbel is op 19 januari a.s. de locatie waar het jaarlijkse Hopbel schaaktoernooi zal worden georganiseerd. Het toernooi zal om 13.00 uur van start gaan, maar je bent welkom in de Hopbel vanaf 12.00 uur. Tijdens het toernooi zullen de schakers 7 ronden gaan spelen, waarbij elke partij 15 minuten per speler duurt. Ook dit jaar wordt weer het “Zwitsers systeem” gehanteerd om iedereen zoveel als mogelijke een tegenstander van gelijk niveau te laten treffen. Ben je dus een schaakliefhebber, dan is dit een leuk toernooi voor je!

Wil je deelnemen aan het toernooi dan kan dit bij Wim Vugts via e-mail: wim@vugtsschijndel.nl Er is ook een mogelijkheid om op de dag zelf in te schrijven. Dit kan dan tot 12.45 uur.

Het inschrijfgeld voor het toernooi is €5,- voor jongeren t/m 16 jaar en €10,- voor deelnemers ouder dan 16 jaar. Er is een prijzenpakket beschikbaar met een waarde van €150,-

De organisatie hanteert voor de deelnemers 2 klassen: clubschakers met een minimale rating van 1700 en overige schakers (met ook de jeugdschakers).
schaken hopbel