Het Vincentje sluit tot 1 december de winkel aan de Europalaan

vincentje schijndel

Gelet op de striktere coronamaatregelen die momenteel gelden heeft het Bestuur van de Vincentiusvereniging Schijndel besloten de winkel tijdelijk te sluiten. Het lukt nu enerzijds niet om een voldoende bemensing door vrijwilligers in de winkel te realiseren en anderzijds ook niet om in voldoende mate de gewenste afstand tussen vrijwilligers en bezoekers van de winkel te bewaren. Om de winkel goed te laten draaien is het verder ook nodig om buiten de openingstijden van de winkel met veel vrijwilligers te werken aan het innemen en sorteren van goederen en aan het netjes ingericht houden van de winkel. Ook dat lukt niet bij ’t Vincentje als men voldoende afstand tot elkaar willen houden. De komende weken gaat men aan de slag met aanpassingen zodat vrijwilligers van ’t Vincentje na 1 december weer veilig en verantwoord kunnen werken.

Aangezien de gezondheid van de vrijwilligers voor het bestuur van de Vincentiusvereniging op de eerste plaats komt is men jammer genoeg tot het besluit van een tijdelijke sluiting moeten komen.

In de periode tot 1 december blijft het wel mogelijk om op dinsdag- en donderdagochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur goederen bij ons af te leveren. Ook al gemaakte afspraken om goederen bij klanten op te halen en/of af te leveren worden nagekomen.

De verstrekking van voedselpakken door de voedselhulp op donderdag gaat eveneens gewoon door.
Tip de redactie!