Het komende weekend in Schijndel

Ook dit weekend is de Schijndelse horeca dicht, maar de ondernemers doen er alles aan om toch met de klanten in contact te blijven. Zo bieden vele horecagelegenheden de mogelijkheid om gerechten te bestellen die dan afgehaald of zelfs thuisbezorgd worden. Hiervoor hebben ze regelmatig nieuwe gerechten gericht op het seizoen. Bekijk hier ons overzicht van Horecagelegenheden en de mogelijkheden. Mist u iets? Laat het ons dan weten via info@schijndel-online.nl

Popkoor Novelty zou vanavond een optreden verzorgen in ’t Spectrum, maar heeft dit optreden opnieuw moeten cancellen vanwege de coronapandemie. Hierdoor was het niet mogelijk om met elkaar te repeteren. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de later te plannen nieuwe voorstellingen.

Weekmarkt

Zoals elke zaterdag kunt u ook nu weer tussen 10.00 uur en 16.00 uur  bij de marktkooplieden op de markt terecht voor uw boodschappen. Uiteraard kunt u dan ook even een van de andere winkels in het centrum bezoeken. Let daarbij uiteraard goed op de maatregelen die zijn afgekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Vinylavond

Afgelopen zondag kon de online sessie van DJ Jan door omstandigheden helaas niet doorgaan, maar dit weekend is The Jukebox weer te bekijken en beluisteren. DJ Jan de Jong zal vanaf 18:00 live gaan om ouderwetse vinyl singles te gaan draaien. Vraag de beste classics aan en DJ Jan legt ze op de draaitafel voor je.

Wij wensen iedereen een prettig weekend en pas goed op jezelf en op anderen in je omgeving!

weekmarkt schijndel
Tip de redactie!