Het Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft een vacature begeleiding kinderactiviteiten Dreamlife

logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Vacature begeleiding kinderactiviteiten Dreamlife

Dreamlife is opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger die hen kan ondersteunen bij de jeugdactiviteiten die zij wekelijks organiseren voor de kinderen in uit buurt. De activiteiten vinden iedere woensdagmiddag van 14.30 uur tot 17.00 uur plaats in buurtcentrum de Bloemenwijk.
Activiteiten waar je aan kan denken zijn bijvoorbeeld knutselen, spelletjes spelen, tekenen, maar ook het doornemen van de schooldag. Als vrijwilliger zorg je ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt en dat zij zich onder het genot van een glaasje drinken samen kunnen vermaken.
De activiteiten organiseer je met een betrokken groep vrijwilligers.
Past deze vacature helemaal bij jou en bezorg jij deze kinderen graag een leuke woensdagmiddag? Reageer dan gerust!
(vacaturenummer 22355)

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Dreamlife
Tip de redactie!