weekend 23 2020

Ook dit weekend vinden er weer enkele evenementen plaats in Schijndel. Zowel offline en online zal er in Schijndel weer volop entertainment zijn. De horeca en terrassen zijn weer open, maar de weergoden zijn de terrasbezoeker waarschijnlijk niet goed gezind dit weekend.

Op vrijdag avond vindt er bij Tapperij de Beurs een wijnproeverij plaats. In 2 verschillende sessies kunnen er steeds 30 gasten genieten van wijn en een concertregistratie op beeld. De mensen die graag droog op het terras willen zitten kunnen terecht bij het City Theater waar een overdekt terras is gemaakt in de Jungle.

Deze zaterdag kun je tijdens de wekelijkse markt genieten van een gratis gebakje bij de lokale horeca wanneer je die dag een aankoop hebt gedaan van meer dan 15 euro. Laat het bonnetje zien op het terras en je krijgt een, door de lokale ondernemers aangeboden, gebakje gratis.

Na jaren van afwezigheid is een echt Schijndels evenement terug van weggeweest. De Schijndelse muziekfeesten zullen voor het eerst in jaren weer gehouden worden. Deze editie zal door de coronacrisis echter nog online plaatsvinden, maar zal hopelijk in de toekomst weer voor iedereen toegankelijk zijn.

In Tapperij de beurs zullen Fritz & Danny twee keer een akoestisch optreden verzorgen op deze zaterdag. In het City Theater zal een Silent disco plaatsvinden. In café de Sok zal in samenwerking met de Kafmolen een Frikandellen-eetwedstrijd gehouden worden.

Op de zondag kunnen families de strijd aan gaan tijdens de familiequiz in de jungle van het City Theater.

Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!