Druiven labyrint lopen tijdens Midzomernacht bij Winery & Herbs

Midzomer is de langste dag van het jaar. De zon staat op het hoogste punt. Het is een keerpunt, net als Midwinter. Bij het vieren van dit keerpunt (St. Jansfeest) was het traditie het feest op 24 juni te vieren. In de loop van de eeuwen is het exacte moment van midzomer verschoven naar 21 juni. Het Midzomerfeest is een vreugdevol evenement en is tegelijk een bezinning op het feit dat de dagen niet verder lengen en de omslag naar de winterperiode hier al wordt ingezet. Ook Winery & Herbs wil midzomernacht op een speciale manier met u vieren door het meditatief lopen van ons druiven labyrint.

Dit vindt plaats op:

  • zaterdag 20 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • zaterdag 20 juni van 19.00 uur tot 22.00 uur
  • zondag 21 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur

Mediteren en lopen van het labyrint

Elk heel uur start een geleide meditatie. Daarna kunt u het labyrint lopen. Na afloop kunt u lekker op het terras bij het midzomer vuur nagenieten.

De volgende arrangementen worden aangeboden door Winnery & Herbs:

  • Mediteren en het lopen van het labyrint

Kosten € 14,95 pp (incl. koffie / thee).

Zelf lopen van het labyrint: kosten € 10,- (incl. koffie / thee).

  • Kampeer arrangement

U kunt ook na afloop gezellig blijven slapen. U kunt kamperen met uw camper, caravan of tent. U bent welkom vanaf 14.00 uur. Graag vooraf aanmelden. Kosten: € 18,50 voor 2 personen per nacht (SVR lid € 16,50).

Winery & Herbs heet u graag welkom op het Midzomernacht feest. Wilt u deelnemen aan de activiteiten dan graag even vooraf aan melden via mail (info@wineryandherbs.nl).

Info over Winnery & Herbs

Geert en Myriam Hermans, Boxtelseweg 23, Schijndel, info@wineryandherbs.nl, www.wineryandherbs.nl

Winery & Herbs
Foto: Winery & Herbs
Tip de redactie!