Het komende weekend zijn er weer volop evenementen in Schijndel. Zo zal ook de kermis op de Steeg doorgaan.

Op vrijdag zal Fleur klapdeur van HiepHoi de spits afbijten met de kinderbingo. In de hele zomervakatie zul je Fleur nog veel vaker tegen komen met vele leuke evenementen voor kinderen. Bij ’t Spectrum zal door de KEG een nieuwe expositie geopend worden “van binnen naar buiten – van buiten naar binnen”. De expositie zal tot en met 21 augustus te zien zijn. In Café de Sok kan er gesopt worden met Tomico en in het City Theater kan er voor 20 euro onbeperkt gedronken worden tijdens celebration.

Deze zaterdag gaat dan toch echt om 13:00 de Schijndelse kermis van start op de Steeg. Alles is in het werk gesteld om een zo Corona-veilige kermis op te zetten met looproutes, wachtrijen en voldoende desinfectantie-punten. Tijdens de weekmarkt zal er vanuit de kerk volop muziek klinken. Zo speelt beiaardier Tommy van Doorn een concert waarbij je de kerk niet voor in hoeft. Om 13:15 zal Organist Bas Koster het inloopconcert in de Sint Servatiuskerk verzorgen. Vanuit ’t Tramhuys zal de 2e editie van het Skendels koken verzorgt worden. Robert van den Brand neemt je online mee in het maken van mosselen, Belgische friet en Hollandse mayonaise. In het City Theater kun je deze avond genieten van de DJ’s van Smerrig tijdens “Smerrig terrasje” In Tapperij de Beurs zal Kruzo de afterparty verzorgen.

Op zondag zal de tweede dag zijn van de kermis in Schijndel. In het City Theater zal Rewind deze dag de afterparty verzorgen.

Het gaat dus weer een weekend worden met veel verschillende evenementen in Schijndel. Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!