Stanza Die Making voor 3 jaar hoofdsponsor vrouwen U23 team WV Schijndel

Stanza

Het succes van de nieuweling-meisjes en junior-vrouwen van Wielervereniging Schijndel en daarmee samenhangend het oprichten van een vrouwen U23 afdeling is ook over de landsgrens niet onopgemerkt gebleven. Stanza Die Making uit België, bekend van de Stanza Die Making Young Ladies Tour, zal haar naam de komende 3 jaar gaan verlenen aan het nieuwe vrouwen beloften team.

Op het tenue van de beloften vrouwen van WV Schijndel zal prominent het Stanza Die Making logo te zien zijn met daarnaast ook het logo van het moederbedrijf KDM-Pack van zaakvoerder en wielerliefhebber Koen De Mets. Het UCI continental team Parkhotel Valkenburg zal als co-sponsor ook zorgen voor ondersteuning. De al aan WV Schijndel gebonden sponsor ZZPR.nl draagt een extra steentje bij aan de ontwikkeling van het vrouwen wielrennen in Nederland. Naast nieuwkomers Matching Pool en Chiropractie Vught hebben ook de vertrouwde sponsors van WV Schijndel hun plaats gekregen op de kleding waardoor er een uniforme uitstraling is met de overige categorieën van de ambitieuze vereniging uit Oost Brabant.

De familie De Mets zijn echte ondernemers, zaakvoerder Koen de Mets, zijn vrouw en hun dochters zijn daarnaast fanatieke wielersupporters. “We waren onder de indruk van WV Schijndel in onze 2-daagse Stanza Die Making Young Ladies Tour. Hierna is er altijd een prettig contact geweest en hun professionaliteit sprak ons heel erg aan. We hebben het team en de club de laatste maanden nauwlettend gevolgd. Gezien Stanza Die Making met verschillende projecten ( o.a. opstarten van een filiaal in Nederland in het najaar van 2019 ) bezig is, past dit perfect in ons totaal plaatje voor de toekomst”, aldus Koen De Mets.

Het team voor 2020 staat voor een groot gedeelte vast, er lopen nog gesprekken met enkele rensters maar voorlopig zal het team bestaan uit:

Julia van Bokhoven
Emma Boogaard
Leonie Bos
Femke Gerritse
Dieke Hendriks
Pien Limpens
Lieke Nooijen
Anne van Rooijen
Tamara van der Horst
Karen Verdonck

Ploegleider : Erik Lathouwers
Ass. Ploegleider : Marco van Esch
Ass. Ploegleider: ondersteuning vanuit Parkhotel Valkenburg Cycling team

Algemene leiding dames categorieën: Angelo van Melis

Stanza Die Making NV is met meer dan 30 jaar ervaring en 40 gespecialiseerde medewerkers uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande Belgische producenten van stansvormen en toebehoren. Stanza Die Making NV is een dochterbedrijf van KDM-Pack.

https://www.stanza.be/nl
WV-Schijndel-wielerbaan

Open chat
Tip de redactie!