Carnaval is weer voorbij, de confetti is weer opgeruimd in de kroegen in Schijndel en de sport wedstrijden kunnen weer beginnen. Hieronder een overzicht van wat er in Schijndel te doen is dit weekend.

Gezellig dansen, naar de film of bingoën? Dit kun je doen deze vrijdag 28 februari. Stichting Rondom d’n Toren houdt hun maandelijkse bingo in de gymzaal aan de Papaverstraat. Bij de KBO Hoevenbraak kun je deze avond gezellig dansen. In ’t Spectrum draait de film Motherless Brooklyn. Kinderen kunnen deze avond vanaf 19.30 weer terecht bij Soos Cosy Up in de Zwengel.

Net als iedere zaterdag is er deze week de weekmarkt voor de wekelijkse boodschappen. Voor iedereen die op schrikkeldag 29 februari geboren is houdt Café de Sok een groot verjaardagsfeest. In het City Theater zal het evenement Herrie met Gerrie plaatsvinden.

Bij Speelhonk de Instuif kun je deze zondag knutselen met ijsstokjes. De natuurliefhebbers kunnen een frisse neus halen bij de Wildsporenwandeling door natuurgebied de Prekers. Voor live muziek kun je deze zondag terecht bij de Triangel bar. Gijs Schellekens komt daar namelijk optreden. In het City Theater kunnen de liefhebbers van de TV Serie Friends hun kennis testen met de grote Friends quiz.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.




Tip de redactie!