Dit weekend staan weer diverse evenementen op het programma in Schijndel. Van romantisch Valentijnsdag vieren tot Carnaval vieren tijdens het Krèk wa anders bal in de HeerenMeester. Met het overzicht hieronder bent u weer op de hoogte van de evenementen in Schijndel dit weekend.

Vrijdagavond zal in het teken van Valentijn staan. Lekker uit eten in de vele restaurants in Schijndel of lekker los gaan tijdens Flikflooien in ’t City Theater met de settelen of sletten editie. Bij de Soos cosy Up in de Zwengel kan de jeugd vanavond komen laser gamen of chillen en genieten van de lekkere muziek die de dj’s zullen gaan draaien.

Op zaterdag is de weekmarkt van Schijndel waar de Schorsbos kraam weer zal staan om de laatste items voor je carnavals outfit te scoren. De Rana’s hebben deze avond hun jaarlijkse playbackshow in SCC de Vink. Iedereen is van harte welkom om daar te komen kijken. Bij Café ’t Zuid komt Math van Veldhoven optreden tijdens de Gouwe Ouwe avond.

Zondag middag kunnen kinderen in de Zwengel alvast carnaval vieren bij Speelhonk de Instuif. Bij de HeerenMeester zal het Krèk wa anders bal gehouden worden met medewerking van diverse artiesten en carnavalsclubs. In zwembad de Molen Hey wordt door waterpolovereniging SWNZ een minitoernooi gehouden. Dit toernooi zal van 13:00 tot 15:30 duren.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.
Tip de redactie!