In de aanloop naar carnaval in Schorsbos is het dit weekend rustig met het aantal evenementen dat gehouden wordt in Schijndel. CV Net Nie houdt in SCC de Vink 3 dagen lang de inmiddels helemaal uitverkochte Klompenklets voorstellingen.

Vrijdag

Deze vrijdag zal de eerste van 3 Klompenklets voorstellingen zijn. Voor een uitverkochte zaal zullen diverse tonpraters hun beste typetjes en grappen voor de dag halen. Kinderen kunnen bij de Soos Cosy up rekenen op een verrassingsactiviteit. Bij HiepHoi wordt de cursus vlechtjes en biertjes gehouden. Hierbij leren de mannen vlechten onder het genot van een heerlijk pilsje. Angela Groothuizen zal een voorstelling houden in ’t Spectrum. Bij tapperij de Beurs zal het feestje Hit Me gehouden worden.

Zaterdag

In het centrum zal de weekmarkt weer gehouden worden. Bij grand cafe de Hopbel wordt een foute party gehouden met muziek van de jaren 70, 80, 90 en 00’s. Verkleed komen hoeft niet, maar mag wel. In het City Theater zullen de Smerrig DJ’s hun opwachting maken. De DJ’s werden afgelopen week ook bekend gemaakt voor Paaspop 2020.

Zondag

Bij speelhonk de Instuif is het deze keer alle gekheid op een stokje. Dat wordt leuke en grappige verkleed items maken. In ’t Spectrum zal de kindervoorstelling “Woest” gehouden worden. Bij de Triangel bar komt Andy de Witt optreden. Aanvang van het optreden is 17:00.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij iedere week terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.




Tip de redactie!