Het komende weekend in Schijndel

Dit weekend staan er weer diverse evenementen op het programma in Schijndel.

Op vrijdag avond kunnen er bij de Soos Cosy Up spelletjes gespeeld worden en is er een competitie ringen gooien. Bij Tapperij de Beurs kun je jouw zangtalenten laten horen tijdens de karaoke night.

Deze zaterdag zijn er geen speciale evenementen op de markt in Schijndel. Je kunt er natuurlijk wel terecht bij de weekmarkt waar je ook de nieuwste Schorsbos carnavals items kunt kopen. In het City Theater kunnen de fans van Doe Maar zich uitleven bij een Doe Maar Tribute.

Op zondag 19 januari staan er de meeste evenementen op het programma. Bij de Schaapskooi zal een parade met schapen aankomen vanuit diverse weides om daarna weer in de wei bij de Schaapskooi te komen staan. Bij Speelhonk de Instuif zal een voetbaltoernooi gehouden worden, maar gezellig binnen spelletjes spelen is natuurlijk ook mogelijk. Bij grand Café de Hopbel zal het jaarlijkse schaaktoernooi gaan plaatsvinden. Er zal bij de Basic fit in Schijndel fanatiek gesport worden tijdens de spinning marathon voor het goede doel. Op de Boschweg in de gymzaal van de voormalige school de Vossenberg zal voor het eerst een kinderbingo gehouden worden door Stichting Rondom d’n Toren. Voor de liefhebbers van natuur en film zal bij ’t Spectrum een diaporama middag gehouden worden.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij iedere week terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.
 

Tip de redactie!