Het draait allemaal om ballen hierboven……

Ze hebben allemaal één ding gemeen, ze zijn rond. Maar verder hebben de linkse en de rechtse ballen allemaal een “houdbaarheidsdatum”…

Met jeu de boules ballen is dat anders; die kun je het hele jaar gebruiken bij ons. En ons, dat is PV Wij Liggen, uit Schijndel. Een levendige jeu de boules club met mooie banen buiten, en verwarmde hallen om binnen te spelen bij koud weer.

Nu het nieuwe jaar weer voor de deur staat is dit voor geïnteresseerden, HET moment om eens kennis te maken met onze vereniging. Je zult zien dat het meer inhoudt als dat jij nu zit te denken. Niet moeilijk om te doen en zelfs voor mensen met een beperking; die draaien moeiteloos mee.  Jeu de boules is betaalbaar voor iedereen. Gezellig, doordat je tegelijk het spel speelt en “buurt” met elkaar. Sportief bezig, door het bewegen en lopen en gooien van de boules. Sociaal, omdat je toch een team vormt voor elke nieuwe partij. Zowel alleenstaande spelers als stellen zijn van harte welkom. Lekker dichtbij; achter het zwembad in Schijndel. Leden zijn afkomstig uit allerlei dorpen rondom Schijndel, en natuurlijk uit Schijndel zelf. Meerdere momenten per week kun je terecht bij onze vereniging; zowel middagen als avonden. En verder is het vooral vrijheid en blijheid onder elkaar. Geen vaste verplichtingen; je bepaalt zelf wanneer je wil komen. Dat is voor ieder z’n eigen keuze. Ook zorgen wij voor jeu de boules ballen als jij die niet zelf hebt. Dat mag dus geen excuus zijn; wat eigenlijk wel??

Wij dagen jullie uit om in 2019 kennis te maken met een nieuwe hobby. Dit is de hele maand januari gratis en vrijblijvend. Probeer het eens!

Bel gewoon 06-16 400 604, (( Jan van Alebeek )),laat even weten wanneer je wil komen kijken, en meedoen misschien. Iemand van de club legt alles uit en kijkt met jou mee. Wedden dat je het leuk vindt; maar de eerste stap moet jij wel zelf zetten.  DUS BELLEN GELIJK, en niet mee wachten!

Heb je nog andere vragen over de club; bellen!!!!

Een hele”boule” groetjes van PV Wij Liggen, Schijndel.

We hopen jullie snel te zien.

PV Wij liggen Schijndel
Tip de redactie!