3e klasse C:

SV Avanti – Vlijmense Boys

Deze wedstrijd wordt gespeeld in Vlijmen ivm zeskamp op het terrein van Avanti.  Hiervoor werd eerder dit jaar de uitwedstrijd voor Avanti al op Sportpark de Molenheide gespeeld.

Avanti is inmiddels zeker van het spelen van nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Mocht Real Lunet vanmiddag echter gelijkspelen of verliezen dan zijn er ook nog mogelijkheden op het kampioenschap.

De wedstrijd zal vanmiddag gespeeld worden op Sportpark De Hoge Heide, De Hoge Heide 8, Vlijmen.  Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer van Zuilichem en hij zal de wedstrijd om 14.30 uur laten starten.

Nieuwkuijk – Schijndel/De Wit

Vanmiddag speelt Schijndel/De Wit een belangrijke uitwedstrijd tegen Nieuwkuijk. Bij winst kan Schijndel/De Wit ontkomen aan het spelen van nacompetitie. Volgende week speelt men nog wel een wedstrijd tegen koploper Real Lunet.  Dus het zal een lastige klus gaan worden.

De wedstrijd van vanmiddag wordt gespeeld op Sportpark Nieuwkuijk, Kerkstraat 14, Nieuwkuijk. Er zal om 14.30 uur worden afgetrapt.

4e klasse H:

WEC – Cito

Voor WEC geldt er vanmiddag maar een opdracht en dat is winnen van Cito. Daarna zal het afwachten worden wat koploper FC Schadewijk voor resultaat zal gaan behalen in de wedstrijd tegen FC Uden.

De wedstrijd van vanmiddag op Sportpark de Glorie zal om 14.30 uur starten. De wedstrijd staat onder leiding van de heer W. Velings.

RKSV Schijndel, Haarsteeg, Voetbal
Foto: RKSV Schijndel
Tip de redactie!