logo welzijn de meijerij

Welzijn De Meierij is op zoek naar vrijwilligers die graag wat van hun tijd over hebben voor ondersteuning bij de dagbestedingsactiviteiten.

Voor de bezoekers van de dagbesteding organiseert Welzijn De Meierij allerhande bezigheden. Het gaat dan om activiteiten als kaarten, puzzelen, handwerken, bewegingsoefeningen etc. Kortom om samen gezellig bezig te zijn, uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Het totale programma duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De dagbesteding vindt plaats op maandag in buurthuis De Vink in de Hoevebraak (‘D’n Inloop’), op dinsdag en donderdag in cultureel centrum ’t Spectrum (‘D’n Uitkijk’) en op woensdag in het Gasthuis aan de Lidwinahof (’t Lidwinahûfke’).

Voelt u er wel voor om samen met andere vrijwilligers onze bezoekers een leuke dag te bezorgen? Bent u bereid om één of meerdere dagen of dagdelen van uw tijd ter beschikking te stellen? Dat zouden wij bijzonder waarderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn De Meierij (073-5441400) of via e-mail: info@welzijndemeierij.nl. U kunt ook onze website nog eens raadplegen: www.welzijndemeierij.nl en kijken onder ‘wat doen wij’ naar ‘onze activiteiten’.

Welzijn de Meierij hoopt iets van u horen!

Handen, Oud, Zorg

 
Tip de redactie!