Gezocht: vrijwilligers in de thuissituatie, ‘Een paar uurtjes op een dag geeft een mantelzorger een lach!’

logo welzijn de meijerij

In Sint-Oedenrode en Schijndel zijn er veel mantelzorgers die zorgdragen voor een naaste. Soms kan deze zorg teveel worden en kan de mantelzorger het niet meer alleen. Of wil de mantelzorger graag een moment om iets voor zichzelf te doen. Vaak is dit lastig omdat de partner of dierbare afhankelijk is van de mantelzorger. In deze situaties kunnen zij gebruik maken van de vrijwilligers die ingezet worden bij Thuis met Vrijwilligers van Welzijn De Meierij.

“Sinds de vrijwilliger regelmatig bij ons op bezoek komt, heb ik weer wat meer tijd voor mezelf en kan ik de zorg voor mijn man beter volhouden.”

“Even een moment samen fietsen met een vriendin en mijn accu is weer opgeladen!”

Wilt u graag iets betekenen voor een ander en bent u een aantal uur per week beschikbaar? Dan is deze oproep aan u gericht! Welzijn De Meierij is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten bij iemand in de thuissituatie. Dit kan zijn een middag samen met een meneer een potje kaarten of samen met een mevrouw een boodschap doen.
Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar info@welzijndemeierij.nl
Tip de redactie!