Paaspop, logo

Gisterenmiddag ging Paaspop los met een optreden van Nielson in de Apollo. Nielson wist met zijn hits het publiek voor zich te winnen. Een mooie start van een mooie eerste Paaspop-dag. Het weer is Paaspop dit jaar gunstig gezind en het in grote getale opgekomen publiek geniet van de heerlijke temperatuur.

In de tenten is het behoorlijk warm, maar daar is uiteraard een oplossing voor! De Paaspop-organisatie heeft weer voor voldoende verkoelende drankjes gezorgd. Ook voor de inwendige mens is weer goed gezorgd. Op vele plekken zijn eetgelegenheden te vind en uiteraard is ook Restolounge weer op het terrein terug te vinden.

In de loop van de dag komt een keur van artiesten voorbij in de diverse tenten. Zo zijn er o.a. optredens van Davina Michel, Navarone, White Lies Kraantje Pappie en Within Temptation. Maar ook zijn er optredens van The Wetnecks en de Schijndelse band Baby Blue. Het was een komen en gaan van de artiesten die optraden in de diverse tenten en dat alles volgens een strak draaiboek zoals we van Paaspop kennen.

Uiteraard kan er ook dit jaar weer meegedaan worden met de Pubquiz en zijn de heren van Schorem Haarsnijder en Barbier aanwezig om bezoekers te voorzien van een nieuw kapsel.

Ook voor de politie was het op enkele kleine incidenten na een prima Paaspopdag, zo laat men weten op hun Facebookpagina. Er worden vandaag wel enkele aanpassingen doorgevoerd in de verkeersafhandeling aldus de Politie.
Hieronder een sfeerrapportage die wij gisteren maakten tijdens de eerste Paaspopdag.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!