Gemeente zoekt jongeren om mee te denken over toekomst van Meierijstad

De gemeente Meierijstad is bezig met het vorm geven van het citymarketingbeleid. Daarbij draait het om vragen als: hoe zetten we Meierijstad op de kaart? En wat willen we daarmee bereiken?

Wat is onze belangrijkste toekomstdroom?

Juist omdat het om de toekomst van Meierijstad gaat, worden jongeren in de gemeente nadrukkelijk uitgenodigd om hun stem te laten horen.

Ben je jong en wil je meedenken over Meierijstad?

Meierijstad is op zoek naar 15 jongeren tot 30 jaar, die het leuk vinden om mee te denken, mee te dromen en mee te doen. Om aan te geven wat zij belangrijk vinden voor de toekomst en wat zij
zien als kansen voor de gemeente.

Sluit je aan bij JOIN’M + kom naar het pizza-beraad!

Enthousiaste jongeren kunnen zich aanmelden voor deze meedenkgroep JOIN’M en een eerste gezamenlijke bijeenkomst. Dit pizza-beraad is op woensdag 12 september van 17.00 – 19.30 uur
in het stadhuis in Veghel. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: lvanderswaluw@meierijstad.nl met vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.
De bijeenkomst is onder begeleiding van communicatiebureau Imagro.

Toekomstdroom

Wethouder Jan Goijaarts: “We geven de jongeren graag een stem, want zij zijn de toekomst! We zijn erg benieuwd naar hun droom voor hun eigen ideale leefomgeving en naar welke kansen
zij zien. Hun eigentijdse blik helpt zeker om van Meierijstad een nog aantrekkelijkere woon, werk, leer –en leefgemeente te maken. Om te bedenken wat er nodig is om inwoners zich in alle fasen te ontplooien, vermaken en ontwikkelen. Zodat het voor iedereen interessant is om naar Meierijstad te komen en er te blijven.”

Voor in de agenda

Op woensdag 3 oktober van 16.30 – 21.00 uur is er een vervolgbijeenkomst over de toekomst van Meierijstad. Daarbij zijn alle inwoners van Meierijstad van harte welkom. De jongeren van JOIN’M krijgen op woensdag 3 oktober de kans om hun toekomstdroom te presenteren. Een definitieve uitnodiging voor deze sessie volgt nog.

Dromen

 

 

Tip de redactie!