Geld & Zo ook in de zomervakantie open

Logo Geld & ZoIn verband met de zomervakantie is Geld & Zo in de maanden juli en augustus alleen op donderdagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur geopend.

Maar liefst 20 procent van de Nederlandse huishoudens heeft schulden. Schulden en geldzorgen zijn de grootste verborgen drama’s van onze samenleving.Stel, je loopt achter met het betalen van rekeningen. Blijf er dan niet mee rondlopen, maar kom bij ons langs. Je bent niet de enige! Heb je moeite met het begrijpen van brieven en formulieren? Er zijn vrijwilligers aanwezig die gespecialiseerd zijn in het helpen invullen van moeilijke formulieren. Heb je iemand nodig die jou thuis helpt met je financiële administratie dan kun je ook bij ons terecht. Wij kijken dan wat je nodig hebt en zoeken een budgetmaatje die je thuis komt helpen.

Geld & Zo is een gratis inloop voor mensen met vragen over geld en formulieren.

Je wordt geholpen door vrijwilligers, mensen zoals jij. Iemand die weet wat het is om problemen op dit gebied te hebben. Soms is het lastig om alleen een oplossing te vinden. Instanties werken niet altijd goed mee. De vrijwilliger helpt je om contact te leggen met deze instanties. Samen helpen we jou verder. Je hoeft je niet aan te melden. Kun je nooit overdag dan kunnen we voor de avond een afspraak maken. Kom langs bij Welzijn De Meierij Steeg 9f Schijndel (Spectrum) of neem contact op met Inge Schouwink 073-5441407.
Geld&Zo_vakantie

Tip de redactie!