Gasten en familie zeer tevreden over Anna Hospice

Afgelopen week bestond Anna Hospice in Wijbosch twee jaar. Een feestelijke dag, gezien de behoefte waarin Anna Hospice voorziet, maar ook de waardering die zij hiervoor krijgt. Familie en gasten geven Anna Hospice gemiddeld een 9,1! Zij bevelen Anna Hospice warm aan.

Ellen van der Heijden, teammanager van Anna Hospice: “Ik ben een blij mens! Op een aantal onderwerpen scoren we zelfs 100%. We krijgen reacties als: ‘heel erg warme zorg, bijzonder, niet normaal’ en ‘aandacht en zorg, zeer veel lof voor verpleging en vrijwilligers’. We horen van familie dat door de zorg die medewerkers en vrijwilligers in het hospice kunnen bieden, het afscheid nemen, hoe verdrietig ook, als een mooie ervaring wordt beleefd, die de familieband hechter maakt. Ik ben trots op onze medewerkers en vrijwilligers, die dit samen mogelijk maken.”

De zorg in Anna Hospice is gericht op begeleiding van het stervensproces door pijn- en symptoomverlichting. Ook is er aandacht voor emotionele, spirituele en sociale behoeften. De sfeer wordt gekenmerkt door huiselijkheid en rust. Gasten kunnen omringd door geliefden en vrienden afscheid nemen van het leven. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Wilt u meer weten over Anna Hospice? Dan kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau, tel. (073) 544 33 33.

Wil je als vrijwilliger een bijdrage leveren aan Anna Hospice en haar gasten? Dion van Kaathoven, teammanager Welzijn, kan je er meer over vertellen. Tel. (073) 544 33 00.

Anna Hospice Wijbosch
Foto: Anna Hospice Wijbosch
Tip de redactie!