Foto’s van de eerste walking handbal training

Op dinsdag 25 augustus was eindelijk de eerste avond van het walking handbal in sporthal de Dioscuren in Schijndel. Vanwege het Coronavirus hebben de geïnteresseerde handballers hier langer dan verwacht op moeten wachten.

Na een introductiegesprek, in café de sporthal, waarin het concept van de walking sports werd toegelicht,  zijn de geïnteresseerden onder leiding van initiatiefnemer Wim Vermeulen begonnen met een warming-up. De spieren werden hierbij goed losgemaakt zodat Zephyr handbalcoach Ad Martens het daarna over kon nemen met diverse oefeningen voor lichaam en geest. De training werd afgesloten met een onderlinge wedstrijd op basis van de aangepaste walking handbal regels. Na de training kan er dan nog gezellig na gekletst worden onder het genot van een heerlijk koel drankje. Want ook het sociale element is enorm belangrijk binnen het concept van Walking Sports. Het walking handbal is gericht op dames en heren van 55 jaar en ouder. De eerste 4 lessen van het walking handbal zijn gratis. Je kunt hiervoor gewoon je sportspullen meenemen en om 19:30 aansluiten.

Walking Handbal interland

Op zondag 27 september zal er een heuse walking handbal interland plaatsvinden in sporthal de Dioscuren. Deze dag nemen Nederland en Duitsland het tegen elkaar op.

Hieronder een foto impressie van de eerste walking handbal training.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!