Foto’s officiële opening van het theater in Schijndel

Kunst cultuur schijndelOp vrijdag 5 april was de officiële opening van het Schijndelse theater. In het Spectrum werden de gasten met champagne ontvangen door dames van Danique Dance & Entertainment. Bij het betreden van het theater stond Danny Keetels op te treden. De avond werd met de nodige humor aan elkaar gepraat door Christel de Laat. De talenten van van Kleintje BMT gaven een voorproefje van de nieuwe show Boe!F. Waarna het de beurt was aan het ballet van balletschool Elmira.

Na al deze acts was het tijd voor de uitreiking van de kunst en cultuurprijzen. De winnaars hiervan zijn: in de categorie Amateur/Vrijwilliger “het Platform Erfgoed Meierijstad” en in de categorie Professioneel: “Jan van Hoof”. Zij kregen de prijs, gemaakt door kunstenaar Pierre Cops, uit handen van wethouder Menno Roozendaal.

Als allerlaatste moest deze goed gevulde avond ook het podium in het spectrum officieel geopend worden. Dit werd op ludieke wijze gedaan door alle krantenkoppen van de afgelopen jaren op een groot lint te zetten. Dit meterslange lint met krantenkoppen werd door Burgemeester van Rooij doorgeknipt.

Na het officiële gedeelte kon er in het Spectrum nog nagepraat worden onder het genot van een drankje.

Hieronder kunt u nagenieten met de foto’s van deze avond.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!