Foto’s Heb Hart voor Longen 2019

Foto’s Heb hart voor longen 2019Zaterdag om 16.00 uur werd op de Leemputbaan gestart met de 24 uurs-actie Heb Hart voor Longen. De actie is voor mensen met de ziekte Pulmonale Hypertensie (PH), een zeldzame levensbedreigende en (nog) niet te genezen aandoening van de bloedvaten in de longen.

Onder begeleiding van de fanfare en met het oplaten van de ballonnen gingen de deelnemende wandelaars en toeschouwers gezamenlijk van start met de eerste ronde over de wielerbaan.

Bij de kraampjes die naast de baan stonden konden de bezoekers meedoen met spelletjes, loterijen en zelf gemaakte spullen kopen om zo geld binnen te halen voor het goede doel.

Omstreeks half 3 ’s nachts namen wij een kijkje op de wielerbaan waar diverse lopers nog stevig doorliepen en de kraampjes gewoon bezet waren. Op de achtergrond speelde de muziek nog zachtjes door om de wandelaars te ondersteunen.

Met het bedrag van maar liefst €70.000,-  van deze actie wordt  een grote bijdrage geleverd aan het onderzoek naar een oplossing voor deze longziekte.  Tijdens deze afsluitende uren was er ook volop entertainment en voor ieder wat wils met onder andere DJ Peter Hellings, Christel de Laat, Dirk Drost, No Colour en 7 below.

Bekijk via onderstaande links de foto’s terug.

Foto’s van de start van de 24 uurs loop

Foto’s ’s nachts tijdens de 24 uurs loop

Foto’s van de afsluiting van Heb hart voor Longen 2019
Tip de redactie!