Foto’s Hartemert 2019

Harte Mert Schijndel

Zondag 25 augustus werd voor de 42e keer de Hartemert georganiseerd. Vanaf Hout-Doe in de Hoofdstraat tot in de Molenstraat overal stonden kramen opgesteld waar handelaren hun waar probeerden te slijten en waar verenigingen zoals de badmintonclub, budoclub, de basketbalclub en de volleybalclub een centje probeerden bij te verdienen en hun sport onder de aandacht van bezoekers probeerden te brengen. Ook waren er dit jaar diverse zogenaamde pop-up stores. Zo konden bezoekers koopjes scoren bij de pop-up stores van Bij Juud, Jump ’n Joy en ook in het pand waar voorheen het Verswarenhuys was gevestigd zat een pop-up store. Ook de The Cave Concepts had zijn deuren geopend. Sinds vrijdag 23 augustus is deze kledingwinkel voor de man in Schijndel te vinden met een nieuw concept. Wij schreven reeds eerder over deze nieuwe winkel:” The Cave Concepts, het nieuwe shoppen voor mannen in Schijndel!

Het thema van deze Hartemert was 75 jaar bevrijding en dat was te zien aan de fraaie militaire voertuigen die stonden opgesteld. De Big Band Schijndel gaf regelmatig optreden met muziek uit de oorlogsjaren. Naast de big band waren ook Lucien Martin, René Ulehake, Theo van Veghel en diverse andere bands aanwezig die zorgden voor een gezellige muzikale noot tijdens deze editie van de Hartemert.

Ondanks het voorspelde zeer warme weer en het ingestelde Hitteplan was het gezellig druk en zaten de terrassen lekker vol.

Wij bezochten de Hartemert en maakten onderstaande foto’s.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!