Lekker bewegen is natuurlijk heel belangrijk om gezond en fit te blijven. Dit vinden diverse sportscholen en personal trainers in Schijndel natuurlijk ook. Zij brengen dagelijks tips en video’s hoe je oefeningen kunt doen in en rondom huis tijdens de Coronacrisis.

Hieronder een overzicht van de door ons verzamelde sportscholen en personal trainers met tips.

Mango Health & Fitness
Mango heeft een 18 daagse challenge online gezet met daar in dagelijks sportieve uitdagingen. De uitdagingen zijn te volgen via Instagram.
Instagram Mango Health & Fitness
Facebook Mango Health & Fitness

Wesley van Veghel van Van Veghel Sports Training
Wesley van Veghel deelt dagelijks op zijn eigen Facebook pagina en Instagram een video met daarin een oefening. Bij de video geeft hij een omschrijving van wat de oefening in houdt en hoe vaak je deze moet herhalen.
Instagram Van Veghel Sports Training
Facebook Van Veghel Sports Training

Aiki-sports
Iedere dag geeft Aiki-Sports weer een online training op Facebook en Instagram. Ze plaatsen een trainingsschema en uitleg op hun Facebook pagina
Facebook Aiki-sports
Instagram Aiki-sports

CrossFit Meierijstad
CrossFit Meierijstad zal je toch ondersteunen doormiddel van de SportBit app waar iedere dag een thuis workout zal verschijnen. Deze wordt ondersteund met linkjes en tekst met uitleg. Blijf op de hoogte met de social media pagina’s van CrossFit Meierijstad.
Facebook CrossFit Meierijstad
Instagram CrossFit Meierijstad

Naast deze sportieve tips kun je natuurlijk ook een stukje gaan wandelen, hardlopen of fietsen, maar houdt hierbij wel rekening met elkaar en de richtlijnen van het RIVM.

Heb je ook goede tips om fit te blijven tijdens de Coronacrisis laat het ons weten via e-mail: info@schijndel-online.nl of via WhatsApp: 06-82255837
Tip de redactie!