Met de Eropuitbus naar Kasteel Heeswijk

logo welzijn de meijerij

Kasteel Heeswijk kent een bewogen geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1080. Het kasteel is in de loop van de eeuwen veelvuldig verwoest en herbouwd. De huidige vorm dateert uit 1835, het resultaat van een grondige verbouwing en uitbreiding naar de wensen van André, baron van den Bogaerde, die van Kasteel Heeswijk z’n woon- en werkpaleis maakt. Hij geniet vooral bekendheid als eerste Gouverneur van de Koning. De Provincie Noord-Brabant heeft Kasteel Heeswijk betiteld als Topmonument en het kasteel is op verschillende dagen open voor publiek.

Met de Eropuitbus brengen wij op 13 juni een bezoek aan het kasteel. Met de (gratis) Nederlandstalige audiogids, via uw smartphone of een (leen)tablet, krijgt u een goed beeld van het kasteel en z’n (bijna) 1000-jarige geschiedenis. Gaat u mee naar Kasteel Heeswijk? Meerijden kost € 1,50 p.p. exclusief de entreeprijs van het kasteel (€ 10,-) De Museumjaarkaart is geldig, neem deze dus mee als u die heeft!

U wordt vanaf 10.30 uur thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht, uiterlijk om 15 uur. Aanmelden kan tot donderdagochtend 8 juni op telefoonnummer 073-5441400.
Tip de redactie!