Er gaat weer gevoetbald worden, speelronde 4 voor SV Avanti’31, Schijndel/DE WIT en vrij weekend voor WEC

Zondagmiddag is het weer tijd voor eerste teams van SV Avanti’31, Schijndel/DE WIT en WEC om hun wedstrijden te gaan spelen. Helaas zal dit nog altijd zonder supporters zijn, die niet welkom zijn vanwege de genomen corona maatregelen. SV Avanti’31 zal vanmiddag om 14.30 uur in Berlicum gaan spelen tegen BMC. Na de matige start in de competitie met 2 nederlagen, werd vorige week een fraaie overwinning geboekt in de thuiswedstrijd tegen SCG’18. Kan Avanti deze vorm vanmiddag vasthouden?

Voor Schijndel/DE WIT staat vanmiddag de 3e wedstrijd in deze competitie. De eerste 2 speelrondes kwam Schijndel/DE WIT niet in actie vanwege coronaperikelen. Vorige week zondag kon dan eindelijk de eerste wedstrijd gespeeld worden in Vught tegen Zwaluw VFC dat goed begonnen was aan de competitie. In een gelijk opgaande wedstrijd werd daar 0-0 gelijk gespeeld. Afgelopen donderdag werd op het Zuideinderpark de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, een inhaalwedstrijd tegen Nijnsel, met ruime cijfers gewonnen. Het werd uiteindelijk 3-0. Vandaag om 14.30 uur wederom een thuiswedstrijd. Dit keer speelt men tegen ODC uit Boxtel. In de voorbereiding op de competitie wist Schijndel eenvoudig te winnen van deze tegenstander. De vraag is of dit vanmiddag ook weer zal gaan lukken. De wedstrijd zal om 14.30 uur van start gaan.

Na een gelijkspel en twee nederlagen is er deze week tijd voor WEC om zich goed voor te breiden op de wedstrijd van 18 oktober. WEC heeft vanmiddag namelijk geen wedstrijd op het programma staan. Volgende week zal WEC om 14.30 uur op sportpark de Glorie gaan spelen tegen VOW dat momenteel 2e staat in de competitie.

Programma 3e klasse C:

Alem – BVV (14.30 uur)
BMC – SV Avanti’31 (14.30 uur)
SCG’18 – FC Engelen (14.30 uur)
DVG – Nijnsel/TVE Reclame (14.30 uur)
Schijndel/DE WIT – ODC (14.30 uur)
TGG – Zwaluw VFC (14.30 uur)

Programma 4e klasse F:

Acht – Mariahout (14.30 uur)
Avesteyn- RKGSV (14.30 uur)
Boskant – DVS (Afgelast)
Tivoli – EMK (14.30 uur)
DOSL – Pusphaira (14.30 uur)
VOW – Woenselse Boys (14.30 uur)
Tip de redactie!