Eerste wedstrijd van het seizoen van Schijndel/DE WIT uitgesteld

Logo_RKSV_Schijndel, RKSV1

Het 1e elftal van Schijndel/DE WIT zou komende zondag in zijn eerste wedstrijdstrijd van het nieuwe seizoen aantreden tegen voetbalvereniging Nijnsel. Maar door de nodige coronaperikelen rondom het 1e en 2e team van Nijnsel heeft het bestuur, na overleg met alle partijen, besloten om de wedstrijden van deze teams van de agenda te halen. Dat betekend dus ook dat Schijndel/DE WIT een week langer moet wachten voordat het zijn eerste wedstrijd van het seizoen zal gaan spelen. Voor de wedstrijd tegen Nijnsel is inmiddels een vervangende datum gevonden. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 8 oktober om 19.30 uur.

Penaltybokaal

Morgen zaterdag 26 september zou RKSV Schijndel het seizoen openen voor de jeugd met de penaltybokaal. Omdat er meer inschrijvingen zijn binnen gekomen dan verwacht, is er na overleg besloten om deze activiteit niet door te laten gaan. Dit omdat de organisatie door de grote belangstelling niet kan garanderen dat de corona maatregelen door iedereen zullen worden nageleefd.

Loterij

Vanwege het niet doorgaan van de penaltybokaal als opening van het seizoen voor de jeugd, is de trekking van de loterij van zaterdag a.s. vervroegd naar 15.00 uur.

Kantine RKSV Schijndel
Tip de redactie!