Logo Filmclub Schijndel

Soms valt alles samen in een film; mooi, ingetogen spel, een goede verhaallijn, prachtige opnames en een ontroerend thema. Dan klopt alles, dat zijn de ‘pareltjes’ onder de films. Zo’n pareltje wordt op dinsdag 23 oktober vertoond door Filmclub Schijndel. Een film over verborgen liefde, verdriet en rouw. Het wordt heel subtiel gedoseerd, met een plot die telkens op tijd een onverwachte kant wordt opgestuurd. Op ontroerende wijze wordt in beeld gebracht hoe ieder mens op geheel eigen wijze met rouw kan omgaan. Zonder heftige wendingen, zonder grote woorden, altijd met de menselijke maat als leidraad.

Op dinsdag 23 oktober wordt deze film vertoond in Het Gasthuis, aanvang 20.00 uur. Reserveren voor deze film is noodzakelijk. Toegang voor leden Filmclub 5,50 euro, voor niet-leden 7 euro maar met strippenkaart 6 euro. Voor reserveren en informatie over deze avond zie de website van de Filmclub www.schijndelfilm.nl

Goedkoop naar de film in je eigen woonplaats het kan bij Filmclub Schijndel. Wordt lid voor het jaar 2019 of geef een lidmaatschap cadeau aan een vriend of vriendin.

het-gasthuis, Filmclub Schijndel
Tip de redactie!