Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Woonservice Zuid zoekt een kok voor het eetpunt.

De woonserivce Zuid in de Hoevenbraak is opzoek naar een kok voor het eetpunt. Op maandag verzorgen zij voor de deelnemers van de dagbesteding en voor een groepje mensen uit de wijk het eten, want samen eten verbind en is uiteraard ontzettend gezellig.

Met drie man sterk wordt er gekookt voor veertien deelnemers en hopelijk in andere tijden kunnen zij dit weer doen voor vijfentwintig deelnemers, zoals het voorheen was ingericht.

Het aantal maandagen in de maand is afhankelijk van de beschikbaarheid van jouw en jouw collega-kokers. Vind jij het leuk om boodschappen te doen en te koken voor een grote groep? Neem dan gerust contact met ons op!

(vacaturenummer 22310)

Vacature Beheerder scoutinggebouw gezocht! 

De scouting Schijndel is opzoek naar een beheerder voor het scoutinggebouw. Taken waar je als beheerder van het gebouw aan kan denken zijn: Begeleiden verhuur accommodatie, testen brandalarm, legionella controle, grasmaaien, aanspreekpunt voor externen (o.a. Essent, reparateurs) en controle op onderhoud gebouw en het terrein. Dit is helemaal passend voor jou als je goed zelfstandig kan werken, technisch inzicht hebt en gemiddeld 6 uur per maand overdags beschikbaar bent. De dagen zijn in overleg. (vacaturenummer 23411)

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Koken
Tip de redactie!