Sinterklaas Schijndel

Er staat weer van alle te gebeuren in Schijndel komend weekend. Hieronder in het kort een overzicht van de geplande activiteiten.

Op vrijdag avond kun je weer gaan Keezen in de kantine van RKSV Schijndel. In de kantine van SV Avanti ’31 kunnen de kaartliefhebbers rikken & jokeren. De jeugd kan deze avond terecht in de Soos Cosy up voor een gezellige avond. In café de Sok kan gesopt worden met Nafthaly Ramona en in Tapperij de Beurs draait de zweefmolen op volle toeren.

Zoals iedere zaterdag kun je op de markt terecht voor de wekelijkse boodschappen tijdens de weekmarkt. Om 20.00 uur zullen Popkooi Transparant en de Fanjazztic Big Band een combinatieconcert gaan geven in ’t Spectrum wat een waar spektakel zal gaan worden. Aan het begin van de avond gaan in de Manege alle remmen los tijdens het uitverkochte Alle remmen los Inschuur festival met artiesten als BZB en Rowwen Hèze. Ook in het City theater en Tapperij de Beurs zal een uitverkocht evenement plaatsvinden. Daar toveren ze de ruimte om naar de feestlocatie van Mallorca het Megapark!

Op zondag 17 november zal er bij de hondensportvereniging DHV (op het hondensportterrein aan de Vlagheide) een heuse interland plaatsvinden  tussen Nederland en België. Op zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland, maar op zondag zal hij ook Schijndel bezoeken. Sinterklaas zal eerst naar de Molenstraat van Winkelgroep zuid gaan. Na de eerste stop zal de goedheiligman op zijn paard naar het centrum van Schijndel vertrekken. Tenslotte zal de parade van de Sint en zijn Pieten naar de Boschweg vertrekken waar stichting Rondom d’n Toren weer leuke activiteiten zal verzorgen. In de Vink zal vanaf 14.00 uur een concert worden gegeven door accordeon verenigingen Tutta La Forza en Concertina.

Meer informatie over bovenstaande activiteiten kunt u vinden in onze evenementenkalender.

Schijndel-Online wenst u een heel mooi weekend toe!
Tip de redactie!