Derby day! Schijndel/De Wit – SV Avanti’31 met mascotte Joeri Vervoort

Op het Zuideinderpark zal vanmiddag de Schijndelse derby gaan plaatsvinden tussen Schijndel/De Wit en SV Avanti’31. Schijndel/De Wit dat dit seizoen nog niet verloren heeft in een thuiswedstrijd tegen SV Avanti’31 dat midweeks een fraai resultaat behaalde tegen 1e klasser SV Venray in het bekertoernooi. Er zal weer op zijn scherpst gestreden gaan worden tussen de nummers 5 en 9 van deze competitie. Het onderlinge verschil is echter maar 1 punt. Er zal vandaag om 14.00 uur worden afgetrapt op het Zuideinderpark. De wedstrijd staat onder leiding van de heer S. Laarhoven.

Voorafgaand aan deze wedstrijd zal de JO82 van Schijndel/De Wit een wedstrijd spelen tegen de een team van SV Avanti’31. Deze voorwedstrijd zal om 13.00 uur starten.

Wedstrijdmascotte

Vanmiddag zal de 6-jarige Joeri Vervoort de wedstrijdmascotte zijn bij deze derby. Joeri die leerling is in groep 3 van basisschool de Regenboog zal vanmiddag samen met de spelers van het eerste elftal mee het veld opkomen. Hij mag daarna in de dugout plaatsnemen bij de trainers en reservespelers. Joeri speelt zelf bij Schijndel/De Wit in de JO82 als spits en middenvelder. Hij is een supporter van PSV en gaat graag naar wedstrijden kijken. Mark van Bommel is zijn favoriete trainer en spits Luuk de jong is zijn favoriete speler.

RKSV Schijndel, Joeri Vervoort

Overige wedstrijden in de derde klasse D:

Constantia – Mulo (afgelast)
Nooit Gedacht – FC Schadewijk (afgelast)
Boekel Sport – Olympia’18 (14.00 uur)
Handel – Volkel (Afgelast)
Vitesse’08 – Excellent (14.00 uur)
Margriet – Ulysses (14.00 uur)

Wedstrijden 4e klasse I:

In de 4e klasse I zijn alle wedstrijden afgelast. Zo ook de uitwedstrijd van WEC die vanmiddag tegen Cito zouden gaan spelen. Voor de tweede week op rij dus een wedstrijd van WEC die niet doorgaat.

SDDL – Nulandia (Afgelast)
Ravenstein – Avesteyn (afgelast)
Cito – WEC (afgelast)
Herpinia – DVG (afgelast)
Vorstenbossche Boys – Boxtel (Afgelast)
Boskant – SCMH (Afgelast)
NLC’03 – Nijnsel/TVE Reclame (Afgelast)
Tip de redactie!