De voetbalcompetitie gaat weer verder in de 3e klasse D en 4e klasse 1 met speelronde 8

Na een weekend met bekervoetbal dat Schijndel/de Wit en SV Avanti’31 plaatsing opleverden bij de laatste 64 teams in de bekercompetitie, gaat nu de competitie weer verder met speelronde 8. Schijndel/De Wit en SV Avanti spelen vandaag een uitwedstrijd voor WEC staat er een wedstrijd op sportpark de Glorie op het programma.

RKSV Volkel – Schijndel/De Wit

Vanmiddag om 14.30 uur gaat Schijndel/De Wit op sportpark Volkel (Eeuwsels 14, Volkel) de strijd aan met de nummer 3 van de ranglijst RKSV Volkel. Het onderlinge verschil tussen de twee teams is 3 punten. Schijndel/De Wit zou dus goede zaken kunnen doen door vanmiddag te gaan winnen in Volkel. Schijndel/De Wit speelde tot vandaag 3 uitwedstrijden en de resultaten zijn nog niet echt goed te noemen. Het team verloor twee keer en wist een keer tot een gelijk spel te komen. Het zou dus mooi zijn als men hierin een kentering weet te brengen en men ook in uitwedstrijden een goed resultaat weet te behalen.

Excellent – SV Avanti’31

SV Avanti’31 reist vanmiddag af naar Oploo om daar als nummer 6 van de ranglijst te gaan spelen tegen de nummer 7 Excellent. Het zullen dus twee teams zijn die gewaagd zijn aan elkaar dien om half drie op Sportpark Het Domein (van Steenhuijsstraat 35 A, Oploo) aan de aftrap verschijnen. Om bovenaan de ranglijst mee te blijven doen zal vanmiddag gewonnen moeten gaan worden in deze lastige uitwedstrijd.

WEC – vv Boskant

WEC gaat vandaag de strijd aan op Sportpark de Glorie met vv Boskant. WEC staat momenteel 4e in de competitie en heeft 6 punten achterstand op koploper Avesteyn. Er zal dus alles aan gedaan moeten worden om de wedstrijd tegen nummer 8 Boskant te gaan winnen om zo de aansluiting met de top niet te verliezen. Je bent vanmiddag welkom om vanaf 14.30 uur de mannen uit Wijbosch aan te moedigen.

Hieronder een overzicht van competitieprogramma in de derde klasse D en 4e klasse I:

Derde klasse D:

FC Schadewijk – Boekel Sport
Excellent – SV Avanti’31
Handel – Vitesse’08
Volkel – Schijndel/De Wit
Ulysses – Constantia
Olympia’18 – MULO
Margriet – Nooit Gedacht

Vierde klasse I:

Ravenstein – Cito
Nulandia – Boxtel
SCMH – DVG
Avesteyn – Herpinia
WEC – Boskant
NLC’03 – SDDL
Nijnsel/TVE Reclame – Vorstenbossche Boys

SV Avanti'31, GVV
Foto: Piet Vorstenbosch
Tip de redactie!