“Streetfood Friday” op industrieterrein de Duin

Afgelopen vrijdag stond de Melksnor Foodtruck in samenwerking met “Alles Voor De Smaak” voor het eerst op de Duin in Schijndel onder het motto “Streetfood Friday”. Ondanks de regen, stroomden de bestellingen binnen en daarom kunt morgen, vrijdag, 12 juni, en de overige vrijdagen in juni opnieuw terecht bij de Foodtruck voor de lekkerste lunchgerechten. Tussen 11.00 uur en 14.30 uur kunt u dan komen lunchen op Duinweg 4.

Menu Streetfood Friday

Tijdens “Streetfood Friday”  heb je de keuze uit verschillende barbecue gerechten (die hieronder te bekijken zijn). Graag vooraf bestellen via WhatsApp op het nummer +31 614361103

menu streetfood friday

De Melksnor Foodtruck

In het jaar van 2015 is De Melksnor ontstaan vanuit een passie. Passie voor koken en muziek. Met deze combinatie kwam het idee van een foodtruck naar boven. Na lang zoeken werd een prachtige Citroën HY gevonden. Een oude ambulance uit 1970. Deze werd professioneel omgebouwd tot een prachtige unieke foodtruck met vele mogelijkheden.

​Vanuit het oogpunt duurzaamheid, werkt De Melksnor nauw samen met regionale bedrijven en boerderijen. Van Hollandse keuken van Hollandse bodem. En dat proef en ervaar je.
Open chat
Tip de redactie!