De laatste tips! Wie wordt de prins van Schorsbos

Wie mogen zich een jaar Prins en adjudant van Schorsbos noemen? Aankomende zaterdag tijdens het 11-11 bal in de HeerenMeester is de ontknoping van de jacht op de prins en zijn adjudant.

Hierbij de laatste 3 tips. Denkt u te weten wie de prins of adjudant is stuur dan uw oplossing naar johan.van.gerwen@ziggo.nl

Tip 9: De vuiligheid nemen ze niet mee.

Werken ze in de schoonmaak, of houden ze van een opgeruimde werkplek. Doen ze in het dagelijks leven werk waar ze vies van worden?

Tip 10: Ze blijven plakken.

Gaan ze echt nooit naar huis, of heeft dit toch weer iets te maken met hun werk?

Tip 11: steken zijn hen niet vreemd.

Hebben ze al ooit eerder bij de raad van Elf gezeten of op een andere manier daarbij betrokken. Of zijn het gewoon notoire carnavalsvierders. Of heeft hun hobby hiermee te maken. Of zijn het hardlopers en krijgen ze daarvan steken in hun buik.

Kom allemaal 9 november naar de Heer en Meester. In de loop van de avond wordt na een weergaloze act onthuld wie Prins Carnaval wordt onder het motto: Schorsbos veert op!

Alle voorgaande tips

Tip 1: Schorsbos veert op.
Het Thema voor carnaval in Schijndel.
Tip 2: Hardlopers zijn doodlopers alleen geld dit niet voor onze prins.
Heeft de prins afgelopen jaar mee gelopen met lopen naar de pomp, of zit deze in de organisatie van de wandelvierdaagse. Of is sport niets voor hem. Wellicht gaat hij vaak met de hond wandelen. Wie zal het zeggen?
Tip 3: Ze hebben recent beide een breuk gehad
Hebben ze alle twee in het gips gezeten? of hebben ze een scheiding achter de rug. Of was de autoruit kapot wie zal het zeggen?
Tip 4: Ze draaien vaak samen…
Zitten ze veel op de weg? Of zitten ze wellicht in de politiek. Of misschien wel een dj duo…
Tip 5: Ze zijn beide vasthoudend in wat ze doen.
Hebben ze ergens lang voor gevochten en is dat eindelijk tot realisatie gekomen? Of geven ze hun ongelijk niet graag toe? Bijten ze hun tanden er graag in?
Tip 6: Ze en voornamelijk de prins wordt regelmatig gecorrigeerd.
Zitten ze dan toch in het onderwijs. Of hebben ze een als kind een zware opvoeding genoten? Volgen ze misschien zelf nog lessen? Of is het gewoon thuis nodig om ze op hun plaats te zetten en te houden?
Tip 7: De rollen zijn nu omgedraaid
Zou het een toneelspeler zijn of zijn de verhoudingen deze keer helemaal anders? Zijn de rollen voor de prins en adjudant recent anders geworden?
Tip 8: Dit weekend was de prins extra actief
Was deze druk bezig met de bevrijdingsfeesten of had hij toch andere verplichtingen? Of was hij actief omdat hij gewoon moest werken? Of zouden de oktoberfeesten op de Boschweg er iets mee van doen hebben?