Cursus Beter leren lezen en schrijven in Schijndel

logo welzijn de meijerij

We starten weer!

Zelf een advertentie op Marktplaats zetten, werkinstructies lezen, een inschrijfformulier invullen, de (klein)kinderen voorlezen. Er zijn verschillende persoonlijke redenen voor Nederlanders (die in Nederland de basisschool hebben gevolgd) om zich aan te melden voor de cursus Beter leren lezen en schrijven van Welzijn De Meierij in Schijndel.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes waardoor er ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Zo leert men dus echt wat men wil leren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
De cursus is op maandag middag van 13.30 tot 16.00 uur en/of donderdag van 18.30 tot 21.00 uur. Meldt u zich aan voor deze groep, als u het leren lezen en schrijven weer wilt oppakken. Er wordt op een prettige en volwassen manier lesgegeven.
Of… kent u iemand die baat bij deze lessen zou hebben, wijs hem of haar dan op de cursus. Als u zelf belangstelling heeft voor de cursus “Beter leren lezen en schrijven” of vragen heeft, neem dan telefonisch contact op met Welzijn De Meierij (073-5441400) of kom langs bij Welzijn De Meierij. Steeg 9f.




Cursus Beter leren lezen en schrijven

Tip de redactie!