Creatief ondernemen tijdens de Coronacrisis

De crisis van het coronavirus houdt voorlopig nog aan. Na de maatregelen die gisteren werden afgekondigd door de regering worden evenementen en bijeenkomsten tot en met 1 juni verboden. Voor veel ondernemers betekenen dit zware tijden, maar de meeste gaan niet bij de pakken neer zitten en zetten de schouders er onder. Hierdoor worden er nieuwe initiatieven geboren en zijn ondernemers creatiever gaan ondernemen om zo toch nog wat geld in het laatje te krijgen. Zo ook het Chocolade atelier, Wijnbar de Buren en Liex Fashion. Met bijvoorbeeld een nieuwe webshop met bezorgservice, cadeaubonnen met extra’s of zelfs een bingo waarmee kleding gewonnen kan worden! Bekijk de initiatieven hieronder. Heb je zelf een leuk initiatief? Laat het ons dan weten, wij geven er graag aandacht aan.

Het Chocolade Atelier

Elke woensdag kun je op de Steeg bij het Chocolade Atelier terecht voor overheerlijke bonbons en of andere chocolade. Nu men besloten heeft om tijdelijk niet naar de Steeg te komen heeft men op de website een webshop ingericht, zodat u de heerlijke chocoladeproducten niet hoeft te missen in deze coronaperiode. Bestellen kan via deze link: https://www.hetchocoladeatelier.nl/bestellen. De producten worden dan gratis thuisbezorgd in Schijndel en Boxtel

Wijnbar de Buren

Bij Wijnbar de Buren kunt u nu tijdelijk tot 6 april een tegoedbon aanschaffen welke geldig is tot 6 maanden na aanschaf. Het leuke van deze actie is dat u nu tijdelijk extra tegoed krijgt, het extra tegoed is afhankelijk het bedrag waarvoor u tegoed koopt. Het tegoed kun je aanschaffen door via Facebook een PB te sturen naar Wijnbar de Buren met daarin je naam, telefoonnummer en adresgegevens. Je krijgt dan een Tikkie toegezonden, waarna je de toegoedbon op kunt halen of deze wordt bij je thuisbezorgd.


Liex Fashion and more

Liex Fashion and more wil ook iets leuks doen voor de trouwe klanten en dan met name de dames onder ons. Liex wil dagelijks live bingo gaan spelen via Facebook en gezellig met met de dames kletsen via deze live bingo om deze tijden met wat positiviteit door te komen.

Tijdens de eerste bingo zijn er o.a. de volgende prijzen te winnen:
– Liex kadobon €100
– Liex kadobon €50

De bingo gaat vanavond voor het eerst starten. Kijk op de Facebookpagina van Liex voor meer informatie.

Ben je ook een ondernemer en probeer je je klanten ook in deze moeilijke periode vast te houden op een creatieve ondernemende wijze, laat het ons weten. We vullen dit bericht graag aan! Stuur je bericht naar: info@schijndel-online.nl of naar onze Whatsapp: 06-82255837

Bekijk ook onze eerdere berichten over ondernemers die thuis bezorgen en over #Helpdehoreca:

Schijndelse horeca-ondernemers gaan thuisbezorgen

Schijndelse Horecagelegenheden nemen deel aan #Helpdehoreca

Open chat
Tip de redactie!