Iedereen eerlijke kansen

Op maandag 21 september start HandicapNL met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht voor de positie van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. HandicapNL wil een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je  weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door je te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen. Familieleden worden geholpen een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht. Verder  wordt de sociale kring en de complete maatschappij gestimuleerd om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken.

Iedereen hoort erbij, iedereen eerlijke kansen.

In Schijndel wordt samen met Stichting Woonboerderij Schijndel gecollecteerd. Collecteren is met eigen opbrengst wat betekend dat de helft van het opgehaalde bedrag ten goede komt aan Stichting Woonboerderij Schijndel. Zij zetten de opbrengst van de collecte weer in om activiteiten met jeugd te kunnen ondernemen.

Helpt u mee deze droom te verwezenlijken!

Voor meer informatie zie www.handicap.nl/collecte

Geld-munten
Tip de redactie!