Carnaval bij VVV Schijndel!

Schorsbos carnavalTot aan Carnaval staan er weer verschillende activiteiten op het programma zoals de Klompenklets avond op 28 januari ende Hoptoer op11 februari .  Een reden om je outfit en versieringen weer voor de dag te halen. En mis je nog een lekkere warme das of een mooi sieraad in de Schijndelse driekleur dan kun je terecht bij VVV Schijndel.

Carnavalsattributen
De  Schijndelse carnavals das in de kleuren wit, geel en groen…leuk voor

alle carnavaleske evenementen die op de agenda staan en lekker warm  tijdens de optocht. Naast grote dassen zijn er nu ook kleine dassen én gedraaide dassen.

De Schijndelse vlag (1.00  x 1.50 m) mag natuurlijk niet ontbreken.  Nieuw zijn de koldassen voor dames en Schorsbostulpjes.

Om thuis de boel te versieren zijn er ballonnen en een vlaggetjeslijn van 10 meter  met stoffen puntvlaggen in de kleuren geel, groen en wit.

Hangers en oorbellen

Rein van der Eerde, glaskunstenaar en van oorsprong Schijndelaar, heeft speciaal voor Carnaval mooie glazen hangers gemaakt voor aan een halssnoer en glazen oorbellen natuurlijk in de Schijndelse driekleur. Het zijn allemaal unieke hangers en met de hand gemaakt.  Voor de dames een passend sieraad.

Schorbosserke 2017

Dit jaar kan men de losse jaarplaatjes voor 2017 kopen. Je krijgt dan het jaarplaatje die je onder het jaarplaatje van 2016 kunt hangen. Een echt verzamelobject dus!

Uiteraard zijn ook nieuwe vrienden van Schorsbos van harte welkom. Iedereen kan gewoon ’t Schorsbosserke speldje met jaarplaatje kopen voor een bedrag van€ 11,– waarbij de opbrengst geheel te goede komt van Schorsbos en het jeugd carnaval in Schijndel!

Laten we zorgen dat Schijndel met carnaval kleurt in geel, groen en wit en laten we er een gezellig feest van maken.

VVV agentschap, gevestigd in Museum Jan Heestershuis,  is weer bereikbaar in de Pompstraat 17 in Schijndel. De openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Op Carnavalszaterdag zijn we geopend tot 16.00 uur.

Met Carnaval zijn we gesloten.

Telefoonnummer: (073) 549 22 76 en website:  www.vvvschijndel.nl
Tip de redactie!