Buurt Informatie Netwerk (BIN) Meierijstad organiseert informatiebijeenkomst in ’t Spectrum

BIN, Buurt Informatie Netwerk

Wilt u in de kern Schijndel en Wijbosch ook de veiligheid en leefbaarheid in uw wijk en dorp behouden?

Kom dan naar de informatieavond op maandag 13 november in ’t Spectrum te Schijndel. Deze avond wordt georganiseerd door het Buurt Informatie Netwerk (BIN) Meierijstad voor de inwoners van Schijndel en Wijbosch. Dit omdat BIN Meierijstad al werkzaam is in de andere kernen van Meierijstad.
Het doel van deze avond is om de bewoners op de hoogte te brengen van de activiteiten van BIN Meierijstad. Wijkbewoners kunnen daarbij helpen door zich aan te sluiten bij de activiteiten van BIN Meierijstad. Doordat BIN-leden, politie en gemeente op een eenvoudige manier informatie met elkaar uitwisselen kan er gericht worden gewerkt aan de veiligheid en leefbaarheid. Zo vermindert de criminaliteit en worden wijkbewoners bij het werk van politie en gemeente betrokken. BIN draagt dus bij aan een fijnere en veiligere buurt!
Het Buurt Informatie Netwerk (BIN) is een samenwerkingsverband tussen bewoners, politie en gemeente met als doelstelling de veiligheid en leefbaarheid in een wijk te behouden en te vergroten. Om dit voor elkaar te krijgen is ook uw hulp nodig, want samen kunnen we veel meer.
Wij zien u daarom graag op 13 november in ’t Spectrum, Steeg 9 te Schijndel. De zaal gaat open om 19.00 uur en de presentatie vangt aan om 19.30 uur.

U kunt zicht aanmelden via het formulier op www.bin-meierijstad.nl.

logo t spectrum
Tip de redactie!