Woensdag 19 februari bracht burgemeester een bezoek aan “De Ontmoeting”, een dagbesteding in Wijbosch die geheel wordt gerund door vrijwilligers.

De burgemeester bezocht “De Ontmoeting” met het “Meierijstad-bankje” zoals hij bij de nieuwjaarsreceptie aankondigde in het filmpje met zijn nieuwjaarsboodschap voor de inwoners van Meierijstad.

Borgemeester van Rooij: “Mensen verschillen van elkaar en juist daarin zie ik de kracht van samen. Ook als het gaat over inclusieve samenleving en er zijn voor elkaar. Daar ga ik dit jaar verder naar op zoek mét het Meierijstad-bankje. Praten met diverse mensen op allerlei verschillende plekken in Meierijstad. Luisteren, in gesprek gaan en op zoek naar betekenissen in Meierijstad. Dat ga ik dit jaar doen”, aldus de burgemeester toen.

De burgemeester en zijn gevolg werden ontvangen door de coördinator Trudy Hilkes. Zij is reeds vijf jaar de kartrekker van dit pareltje uit Meierijstad, zoals de burgemeester het benoemde, en maakt tevens deel uit van het Middelpunt. Het Middelpunt is een onderdeel van Dorpsraad Wijbosch met activiteiten louter op het gebied van zorg en welzijn.

Samen met haar en een deelneemster van De Ontmoeting hield de burgemeester een praatje op het Meierijstad-bankje. Daarna ging men gezellig bij elkaar zitten met een kopje koffie en stukje gebak. De deelnemers hadden vele vragen voorbereid en één voor één werden ze beantwoord door de burgemeester. Men was blij dat de burgemeester is geweest, zo dichtbij, hé.

De Ontmoeting

Tip de redactie!