Bouwbedrijf Wouters Schijndel gaat distributiecentrum Zalando bouwen

logo wouters schijndelHet mega distributiecentrum voor Zalando zal gebouwd gaan worden door bouwbedrijf Wouters uit Schijndel. Het gebouw van maar liefst 140.000 vierkante meter biedt ruimte voor 16 miljoen pakketten.

De bouw van het distributiecentrum is deze maand begonnen en de eerste pakketen zullen in de zomer van 2021 geleverd gaan worden. Het centrum komt te staan in Bleiswijk. Zalando wil zo klanten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk bereiken.

Er is gekozen voor Bleiswijk omdat dit een gunstige ligging heeft nabij de snelweg A12 en nabij het hart van de dichtbevolkte Randstad. Het pand zal op de plek komen waar FloraHolland zat. Op het nieuwe distributiecentrum zullen zonnepanelen komen te liggen.

Wouters Schijndel is een kleine ondernemer met veel ervaring in het bouwen van distributiecentra. Projecten die Wouter eerder realiseerde zijn onder andere het Distibutie centrum van Fonq, Mainfreight, Bolsius (Wijchen) en online supermarkt Picnic.
Bouwbedrijf Wouters Schijndel gaat distributiecentrum zalando bouwen

Tip de redactie!