Boerenbruiloft 2021 in Schorsbos!

Beste liefhebbers van de boerenbruiloft! Er wordt nie getrouwd. Nog nie, want daar moet urst iets voor gedaan worden! Op carnavalszondag 14 februari -net na de carnavalsmis- neemt ‘hôg volluk’ plaats bij schoonmaak bedrijf de Toekomst; onze Prins Carlo, z’n adjudant, onze oud-burgemeester Jetty Eugster en Mari van der Steen en n commissielid.

Ten overstaande van deze speciale commissie én heel Schorsbos, zullen vier bruidsparen elkaar de liefde verklaren op een zeer ludieke manier. En, het paar waar de vonken er het meest van afspatten zullen in het carnavalsjaar 2021-2022 ons onechte bruidspaar vormen.

Wij zijn tussen 11.11 uur en 13.11 uur aan de beurt met onze livestream. Maak het thuis gezellig in geel-groen-wit, trekt oew boerenpèkske aan en haal de lunch op. De voorpret kan beginnen. Tijdens het ontbijt kun je een filmpje (max 15 seconden) maken. Stuur dit naar info@schorsboscafe.nl , we laten het dan tijdens de uitzending zien. En -let op- de leukste, gezelligste, meest originele ….. inzending wint maar liefst vier buttons voor de bruiloft in 2022.

Na de acts volgt het beraad van de speciale commissie. Het bruidspaar wordt gekozen en zij mogen heel èkkes de poffer en de pet op. Een voorproefje voor het echte feest volgend jaar!

Extra op Zondag:

o Boerenbruiloft lunch in boerenzakdoek verpakt kosten € 11,11
o Bestaande uit:
o Jus Orange
o Melk
o Wit en bruinbrood
o Roggebrood
o Krentenbrood
o Balkenbrij (thuis bakken)
o Kaas
o Zoetigheid
o Gekookt ei
o Zult

Doe mee en maak er een leuke periode van bestel op info@tramhuys.nu Bestellingen voor donderdagmiddag 14.00 uur op 11 februari doorgeven. Bestellingen kunnen tussen 9.00 en 11.00 uur opgehaald worden bij het Tramhuys op 14 februari. Actuele informatie ook mbt de covid regels zie www.schorsboscafe.nl
Tip de redactie!